O nama

Bend Talični Tom osnovan je 01.04.1996. godine. Osnivač, a takođe i dugogodišnji vođa benda je Rade Pavlović- Pile. U prvoj postavi benda svirali su: Jelena, Pile, Šone, Sima, Žile i Siniša. Nepunih 10 godina ovaj sastav je savršeno funkcionisao.

Danas od nas možete očekivati još mnogo više, uz veseli sastav koji od 2017. godine čine: Jasmina, Pile, Zoran, Petar, Miloš i Nikola.Bend je izdao dva cd-a sa kojih se izdvojila pesma "Bolelo je više ne", koja je svojevremeno bila izuzetno slušana. Nedavno, bend izdaje novi singl pod nazivom "Heroj".

Ako tražite najbolji bend za Vaše proslave, svadbe, krštenja, bend za klubove na pravom ste mestu. Bend Talični Tom čine iskusni mužicari, kao i mladi sastav našeg benda za proslave napraviće atmosferu za pamćenje. Izuzetno profesionalni uz dobru energiju, vrhunsku opremu i raznovrsan repertoar, spremni smo da dođemo baš kod Vas! Talični Tom bend je najbolji bend za svadbe, bend koji će Vam još više ulepšati Vaše slavlje.

Talični Tom bend je nadaleko poznat po veselim žurkama sviranim u svim krajevima Srbije, ali i u BiH, Hrvatskoj i inostranstvu. Izuzetno profesionalni uz dobru energiju, vrhunsku opremu i raznovrsan repertoar, spremni smo da dođemo baš kod Vas! Talični Tom bend je najbolji bend za svadbe, bend koji će Vam još više ulepšati Vaše slavlje. Uživajte sa nama, očekuje Vaš sigurno dobra.

Članovi benda

Frontmen i gitarista - Rade Pavlović zvani Pile.

- Pile,

Gitarista i vokal.

- Zoran,

Vokal.

- Petar,

Vokal.

- Jasmina,

Solo klavijatura

- Miloš,

Klavijatura

- Vasa,

Bubnjar

- Nikola,